top of page

Handgemaakte stalen isolatie puien "Pure ambacht"

Bezit u een woning of pand die nog in ontwikkeling is en beseft u zich dat stalen buiten kozijnen de puntjes op de i gaan zetten? Of besluit u om in de huidige huizenmarkt toch op het betrouwbare plekje te blijven waar u met veel plezier woont maar bent u toe aan uitbreiding of moderniseren? Dan kan ook voor uw exterieur JVR Design een bijzondere bijdrage voor u leveren.

Wij produceren stalen kozijnen die voldoen aan de gecertificeerde eisen, denk hierbij aan isolatie, letselveiligheid en inbraakveiligheid eisen. Met een stalen buitenkozijn kunnen de meest slanke profielen gerealiseerd worden, dit zorgt natuurlijk voor optimale lichtinval en voor een bijzonder luxueuze uitstraling. Dit gaat dan ook perfect in combinatie met houten kozijnen die zich mogelijk rondom de rest van een woning bevinden.

U kunt kiezen voor verschillende profiel uitstralingen aangezien wij ook hierbij alles volledig met de hand maken is voor ons niets onmogelijk, van getogen puien tot complete lichtstraten. Wij werken o.a. met  Forster Unico - Forster Unico XS - Jansen Janisol - Jansen waarbij we nauw samenwerken met Agentor en Kloeckner metals. Wij zijn namelijk van mening dat de ontwikkelingen binnen de stalen branche continue blijft groeien en voor de juiste kennis en weetjes werkt een directe samenwerking met de profielproducent het beste.

agentor_edited.png
sanocologo.jpg

Wat u van ons kunt verwachten? 

Een betrokken sfeer waarbij we graag meedenken in oplossingen, ons team is dan ook samengesteld uit professionele leveranciers, een perfectionistische tekenaar, de handmakers op de werkvloer en een montageteam. Uiteraard allen in eigen beheer wat het allemaal net wat soepeler laat verlopen in de communicatie en handelingen. Dat betekend ook dat wij alles van A tot Z regelen, zo komen wij zelf inmeten en is Jeroen altijd zelf ook aanwezig bij de oplevering.

Wilt u graag eens op bezoek komen om de mogelijkheden te bespreken dan kunt u contact opnemen om een afspraak te maken, vooral voor de hoogwaardige isolatie buiten puien is nogal wat aandacht en kennis nodig en daar zullen we dan ook specifiek tijd voor vrij maken.

 

bottom of page