top of page

Draaideuren

Een draaideur wordt opgebouwd uit slanke profielen en zijn in verschillende vakverdelingen te ontwikkelen. De meest voorkomende soort is de viervaksdeur. Om voor een exclusievere uitstraling te gaan kunnen de profielen uiteraard ook a-symetrisch opgesteld worden, horizontaal en verticaal alles is mogelijk. 


Een groot voordeel van de draaideur is dat er geen bestaand kozijn nodig is, de deur dient wel middels scharnieren bevestigd te worden aan een kozijn maar ook deze wordt nauwkeurig op maat gemaakt en gemonteerd, zo zal er nooit verschil in het materiaal en de kleur van het kozijn en de deur zitten. Het verschil met een taatsdeur zit hem vooral in het feit dat deze deur(en) niet naar twee kanten geopend kan worden, de gebruikersvorm van een draaideur is dus te vergelijken met een 'standaard'deur. Alhoewel een draaideur verre van standaard is want naast dat de stalen profielen slank en elegant zijn en de grote hoeveelheid raampartijen (6 mm veiligheidsglas) zorgen voor een prachtige licht inval, wordt ook in dit geval eindeloze kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd.

 
Bij de draaideur, evenals bij de taatsdeur, van JVR Design kunt u kiezen uit drie soorten grepen welke bij de prijs zijn inbegrepen. Maar ook hiervoor geldt: heeft u ergens inspiratie opgedaan betreft een greep, deel dit dan, alles is namelijk mogelijk.

bottom of page