top of page

Exclusive doors

JVR Design staat voor individuele aandacht. Jeroen van Rut streeft ten alle tijden naar ontwikkeling binnen de interieur branche en daar hoort het creatief denken ook bij. Zo wordt hij geïnspireerd door verschillende materiaal keuzes, de basis ligt dan wel bij de stalen handgemaakte deuren maar daarbij is JVR Design niet verlegen om te experimenteren met bepaalde combinaties.

JVR Design heeft de hand gelegd aan een nieuwe stalen deuren lijn waarin panelen het verschil kunnen maken. Zo is er keuze uit bijvoorbeeld oud eiken of 100% lederen paneel opvulling, gecombineerd met glas en staal. Een absolute eye catcher binnen het interieur, wij zijn namelijk van mening dat de tijd wel is geweest dat een deur alleen een praktische insteek moet hebben, maar dat deze met zijn bijdrage het daadwerkelijke verschil kan maken voor uw interieur.

De mogelijkheden zijn oneindig, ons aanbod bestaat o.a. uit:

- Klimaat regulerende ruimtes

- Elektrische deuren 

- Geblindeerde deuren met één druk op de knop

- Geluid isolerende profilering

voelt u zich dus vooral niet geremd om in samenwerking met ons na te denken over welke bijdrage wij kunnen leveren met onze deuren. Of dit nu om uw bedrijfsinterieur gaat of uw particuliere woning, wij zorgen ervoor dat niets onmogelijk is.

 

bottom of page