top of page

Isolatie kozijnen

Bezit u een woning of pand die nog in ontwikkeling is en beseft u zich dat stalen buiten kozijnen de puntjes op de i gaan zetten? Of besluit u om in de huidige huizenmarkt toch op het betrouwbare plekje te blijven waar u met veel plezier woont maar bent u toe aan uitbreiding of moderniseren? Dan kan ook voor uw exterieur JVR Design een bijzondere bijdrage voor u leveren.

Zo produceren wij ook stalen kozijnen die voldoen aan de gecertificeerde eisen, denk hierbij aan isolatie, letselveiligheid en inbraakveiligheid eisen. Met een stalen buitenkozijn kunnen de meest slanke profielen gerealiseerd worden, dit zorgt natuurlijk voor optimale lichtinval en voor een bijzonder luxueuze uitstraling. Dit gaat dan ook perfect in combinatie met houten kozijnen die zich mogelijk rondom de rest van een woning bevinden.

U kunt kiezen voor verschillende profiel uitstralingen maar wij werken bij voorkeur met de Forster Unico XS (Agentor) en de RP-Fineline (Sanoco). Dankzij ons complete handwerk en vakmanschap kunnen wij alle soorten profielen bewerken, mocht u dus een andere voorkeur hebben? Ook dan kunnen wij iets voor u betekenen.

 

bottom of page