The company

Het team

Bij JVR Design wordt dagelijks hard gewerkt aan het nauwkeurige handwerk wat gevraagd wordt door onze opdrachtgevers. Daar is natuurlijk een dreamteam voor nodig, and guess what? Die hebben wij! 

In de eerste jaren bleek uitbreiding nogal spannend te zijn, vind maar eens een collega die net zoveel passie voor het las vak heeft en tevens een positieve sfeer in onze familiaire onderneming kan blazen.Toch konden we door de groei niet langer blijven uitstellen. Maar gelukkig was daar onze redding, gek genoeg was deze al die tijd al veel dichterbij dan we dachten! Zo kwamen we opnieuw in contact met een oud collega van Jeroen en ja hoor, we wisten het meteen: hij gaat een ware aanwinst zijn voor het bedrijf en daar dacht hij gelukkig ook zo over. Zo verwelkomde we in 2016 Glenn Martina, een betrouwbare collega die een zeer positieve aanvulling is op de werkvloer. Sterker nog, dankzij Glenn is JVR Design kunnen groeien tot een punt waar we nu zijn. Want door zijn nauwkeurige en vlotte werkzaamheden kregen we zelf ook wat meer adem ruimte om weer verder te groeien en tot de dag van vandaag zorgt hij daar nog steeds voor.

 

Voor we het wisten was het alweer eind 2018 we riepen al weer een jaar dat we echt wel realistisch moesten zijn dat de vraag steeds groter werd dan het aanbod. Dit resulteerde in lange wachttijden voor onze opdrachtgevers, toch zijn wij hier altijd open en eerlijk over geweest en we zijn dan dan ook ontzettend dankbaar dat men het wachten ervoor over had. Maar hoe cliché dan ook, met 2019 in zicht wouden we het 'goede voornemen' hebben om dan héél misschien toch nog iemand te verwelkomen in ons mini team, bovendien had onze collega Glenn al die tijd ons uit de brand geholpen en met de hoeveelheden toch vaak van het onmogelijke het mogelijke gemaakt. Dit resulteerde in vele uren 'alleen' achter de werkbank staan wat ons weer opnieuw motiveerde om hem blij te maken. Daarom werd het tijd dat we een gezellige maar hard werkende toevoeging gingen zoeken. Maar dat was (opnieuw) moeilijker dan verwacht, of waren wij misschien gewoon te veel eisend?

"Nee dat moet je nooit van jezelf denken, want jullie hebben het recht om het beste voor te hebben met jullie doelstelling van het bedrijf" dat is wat onze zeer gewaardeerde boekhouder Rob zei. Met volledig vertrouwen die uitspraak hebben we alles even laten bezinken want in dat opzicht zijn we wat zweverig en geloven we dat alels gebeurd om een reden. En ja hoor, dat resulteerde in een spontane kennismaking via via in bekende kring. Opnieuw zei Jeroen al direct na de eerste kennismaking: "Claire, ik weet zeker dat hij het is". En daar vertrouw ik hem als partner op, na onze kennismaking kon ik alleen maar bevestigen dat ik hem compleet gelijk gaf. Ik als ware strenge financieel verantwoordelijke (ha ha) moest natuurlijk wel nog even moeilijk doen: "Maar wel spannend hoor Jeroen, weer een fulltimer erbij? Gaan we het doen? Dat is wel veel in een korte tijd" maar toen we elkaar aankeken besefte we ons dat ons bedrijfskindje nu eenmaal ook groter begint te worden, dus vanaf 2019 verwelkomde wij onze tweede collega Ruud van der Heijden. Wederom weer een ware topper, kan niet stil zitten en brengt met zijn Brabantse gezelligheid ware sfeer in het team. Een echte harde werker die geen uitdaging uit de weg gaat en daar houden wij van!

"Ruud en Glenn, wij hopen nog vele jaren van jullie inzet en aanwezigheid te mogen genieten. Jullie betrokkenheid kunnen wij meer dan waarderen, dankzij jullie kunnen wij ons team dan ook wel compleet noemen! "

 

"Een lasser in hart en nieren, zo kan ik mijzelf het beste omschrijven. Als kleine jongen groeide ik op in Lierop, en je raad het al, we hadden een las bedrijf aan huis. Op de momenten dat ik geen verplichtingen had (school!) ging ik maar al te graag met mijn vader mee naar zijn las projecten. Fascinerend keek ik toe hoe hij professioneel aan de slag ging, dat wil ik ook! Maar geduld hebben, dat is het enige wat ik eraan kon doen, oké en zo nu en dan al wel een handje meehelpen daar waar kon. Toen was het moment eindelijk daar, in 2008 begon ik aan het Instituut voor lastechniek met hoogwaardig röntgen laswerk als specialisatie waarna ik me ook nog extra liet kwalificeren als plaatwerker en constructie bouwwerker/lasser, na deze afgerond te hebben bleef mijn behoefte aan verdere ontwikkeling erg aanwezig, sterker nog, dat is nog tot de dag vandaag zo. Ik begon me er wel bewust van te worden dat de meest leerzame weg de praktijkvloer zelf zou zijn. 

Daarop volgde dan ook erg leerzame jaren met vele mooie, gevarieerde en gespecialiseerde werkzaamheden op het gebied van lassen. Met deze rijke ervaringen besefte ik dat ik iets moest gaan doen met deze kwaliteiten. Daar ging ik dan, van klein mannetje die begon met fascinerend toekijken, naar een officiële zzp'er waarmee ik vanaf 2013 diensten leverde onder de naam jvr-lastechniek. Met deze zzp insteek heb ik vele mooie en leerzame jaren gewerkt voor grote en professionele bedrijven. Honderden deuren, hekken, trapleuningen en zo gek niet te bedenken wat gemaakt te hebben, bleef ik vasthouden aan mijn droom om als volledige onafhankelijke een onderneming te ontwikkelen waarbij ik mijn las kwaliteiten kan combineren met (interieur/exterieur) design. Met een motiverende ondersteuning en een berg marketing/financiële kennis van mijn partner Claire werden alle nodige vaardigheden samengebundeld om deze passie verder voort te zetten. En daar stonden we dan, 2016 het jaar wat begon met een over spoeling van projecten wat het voor mij mogelijk heeft gemaakt om de stap te zetten om deze droom te realiseren en daar wil ik alle mensen die in ons hebben geloofd uit de grond van mijn hart voor bedanken 

Jeroen van Rut

Werkwijze

De mogelijkheden bij  JVR Design  zijn oneindig. Uw wens staat namelijk centraal en in dat opzicht is vrijwel niets onmogelijk. Dankzij veel ervaring en flexibiliteit garanderen wij u kundig advies, door deze te combineren met uw wensen ontstaan onze bijzondere eindproducten, maar wat gaat daar nou eigenlijk allemaal aan vooraf?

Bij een wederzijds akkoord en het gereed hebben van de inmeet locatie wordt er een inmeet afspraak ingepland. Wij komen met de laser inmeten omdat nauwkeurigheid zeer van belang is, iedere afwijkende millimeter heeft al invloed op het eindresultaat. 

 

De maten zijn dubbel gecontroleerd dus nu gaat de daadwerkelijke productie in werking gezet worden (... en ja, dat is zweten geblazen) maar dat mag ook wel, want het eind resultaat mag er wezen! Als alle onderdelen tip top in orde zijn wordt het product met de puntjes op de i afgewerkt. Dat klinkt als een appeltje eitje maar JVR Design staat bekend om de handgemaakte exclusiviteit, wij hebben dan ook geen standaard maatvoeringen op voorraad waardoor wij het complete proces in eigen handen houden. "Uiteraard bieden wij wel mogelijkheden aan om deuren in grote hoeveelheden te leveren voor bijvoorbeeld een heel bedrijfspand of een riante woning, de mogelijkheden hierin zijn nader overeen te komen"

 

Zo... daar staat het eindresultaat dan, klaar voor plaatsing maar eerst nog even zorgzaam transporteren en dan is het grote moment daar. De plaatsing, tsja dat is en blijft nou eenmaal een bijzonder moment, om te zien dat in combinatie met de omgeving (het interieur/exterieur) een echte eye catcher ontstaan is. Wat dat betreft is dat waar het allemaal om draait, dat ene moment dat alles op zijn plek valt,dat is waar ik het allemaal voor doe.

Achter de schermen

Tijd voor eens wat anders dan een foto van een stalen deur. Voor diegene die het gezicht achter JVR Design nog niet kent leek het ons wel eens leuk om daar verandering in te brengen. Dit zijn wij!

Naast ondernemen blijft onze allergrootste trots: onze kids Kayden en Chess. Voor verschillende bezoekers al bekende gezichten omdat de deur van JVR altijd open staat, wat nu eenmaal resulteert in zo nu en dan rond kruipende zwarte handen- voeten en kleren of rond rennende voetballende kinderen. Bij ons zal dan ook altijd de familiaire sfeer te voelen zijn en daar kiezen wij bewust voor, niet alleen omdat het soms gewoon even niet anders kan- of omdat het babybedje gewoonweg veel te goed matcht op kantoor maar vooral omdat we allemaal maar gewoon mensen zijn en mensen blijven.

JVR Design by Jeroen van Rut is een creatief bedrijf op het gebied van staal bewerking.  Wij leveren kwalitatief hoogwaardig staal en RVS design voor interieur en exterieur met de hand gemaakt. Dit varieert van stalen binnendeuren, meubels, trap(accessoires) en geïsoleerde buitenkozijnen. Een lust voor het oog met een praktische insteek. JVR Design maakt onderscheid dankzij daadwerkelijke kwaliteit en Brabantse ambacht welke verder gaat dan het blote oog.

Dankzij een creatief meedenkend vermogen en een berg vakkennis en ervaring op het gebied van staal design kunt u uitgaan van een passende oplossing voor werkelijk alles.  Persoonlijke aandacht voor u als opdrachtgever is onze drijfveer, dankzij u kunnen wij ons verder blijven ontwikkelen waarbij wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Om een bijzondere bijdrage aan uw interieur of exterieur te mogen leveren is betrokkenheid wat ons betreft meer dan gewenst om exclusiviteit te behouden.

  • Instagram - White Circle
  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean

© 2020 website created by Claire van Melis - Creative marketing manager JVR Design