Ons verhaal

JVR Design

Over ons

SHOWROOM, WERKPLAATS EN INSPIRATIE ONDER EEN DAK

Geschiedenis

Het vakmanschap van lassen is Jeroen met de paplepel ingegeven. Vader, Antoon van Rut, is altijd actief geweest in de laswereld en heeft zich gespecialiseerd in o.a. hekwerk en schoorsteenkappen. Als jonge knul ging Jeroen al het liefst in zijn vrije tijd na school met vader mee naar de werkplaats. Daar is zijn interesse gewekt in het vak. In 2008 begon hij aan het Instituut van lastechniek en heeft zich daar gespecialiseerd in hoogwaardig röntgen laswerk en heeft zich extra laten kwalificeren als plaatwerker en constructie bouwwerk/lasser.

Onze stalen interieur producten

Interieurontwerpen maken met stalen deuren en meubels was waar zijn hart lag. Het werd tijd om dan ook zijn creatieve ei kwijt te kunnen en voor zichzelf te gaan beginnen. In 2013 is Jeroen voor zichzelf begonnen onder de naam JVR Design. Ondertussen heeft Jeroen al vele mooie projecten mogen verwezenlijken. Onder stalen interieur kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Stalen deuren
  • Buiten puien
  • Stalen schuifdeuren
  • Taatsdeuren
  • Trapleuningen en trappen
  • Balustrades
  • Tafels met robuust hout
  • Stalen douchewanden ​

Werkplaats

Hoe werken we?

De mogelijkheden bij JVR Design  zijn oneindig. Uw wens staat namelijk centraal en in dat opzicht is vrijwel niets onmogelijk. Dankzij veel ervaring en flexibiliteit garanderen wij u kundig advies, door deze te combineren met uw wensen ontstaan onze bijzondere eindproducten.

De werkwijze gaat als volgt:

Advies op locatie + inmeten

We kunnen op locatie een afspraak maken om uw wensen te bespreken. We geven vrijblijvend interieur advies op het gebied van stalen interieur en meubelen. We nemen dan ook graag vast de maten op zodat we een passende offerte kunnen maken voor uw maatwerk. Wij komen met de laser inmeten omdat nauwkeurigheid zeer van belang is, iedere afwijkende millimeter heeft al invloed op het eindresultaat. Let op; wanneer er na het inmeten nog aanpassingen aangebracht worden in bijvoorbeeld het plafond, muur of vloer dienen we dat van te voren te weten.

Offerte

U ontvangt van ons de offerte. Na goedkeuring worden de materialen bestelt en in onze eigen werkplaats met de hand vervaardigd.

Dag van montage

Uw producten worden geleverd en geplaatst. Uw bestelling wordt geleverd en geplaatst. Op de dag van montage komen we meestal met twee personen langs om de zware (veelal) deuren te plaatsen. We willen vragen om op deze dag zelf ook aanwezig te zijn om de geleverde producten samen na te lopen. Wanneer alles helemaal naar wens is vertrekken we pas. We hopen dat u meer dan tevreden bent met het eindresultaat en dat ons werk al uw verwachtingen overtreffen.

Benieuwd naar wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Aangesloten bij en in samenwerking met:

Wij produceren stalen kozijnen die voldoen aan de gecertificeerde eisen, denk hierbij aan isolatie, letselveiligheid en inbraakveiligheid eisen. Met een stalen buitenkozijn kunnen de meest slanke profielen gerealiseerd worden, dit zorgt natuurlijk voor optimale lichtinval en voor een bijzonder luxueuze uitstraling. Dit gaat dan ook perfect in combinatie met houten kozijnen die zich mogelijk rondom de rest van een woning bevinden.

U kunt kiezen voor verschillende profiel uitstralingen aangezien wij ook hierbij alles volledig met de hand maken is voor ons niets onmogelijk, van getogen puien tot complete lichtstraten. Wij werken o.a. met Forster Unico - Forster Unico XS - Jansen Janisol – Jansen, Agentor en Frits Jurgens Taatssystemen.

Jouw wens wordt realiteit Sluiten

Maak een afspraak in onze showroom
en laat je inspireren voor alle mogelijkheden

Maak je afspraak