Schuifdeuren worden met de dag vaker binnen een interieur gewenst. Naast dat het voor een elegante en gebruiksvriendelijke doorgang zorgt is toch wel het grootste pluspunt dat een schuifdeur totaal geen ruimte in beslag neemt! Mocht u dus gelukkig zijn in uw huiselijke omgeving en droomde u altijd al van een stalen deur maar was de ruimte beperkt? Dan is een stalen schuifdeur de perfecte oplossing.


Evenals al onze andere deuren wordt ook deze volledig naar wens uitgevoerd, met een oog voor detail en de hoogst haalbare profieluitvoering. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de schuifdeur verschillende bijdrage binnen een interieur kan hebben. Houdt u van strak en modern? Dan kan tijdens de bouw of het stukwerk JVR design in overleg met uw aannemer of stukadoor ervoor zorgen dat de deur weggeschoven wordt in de muur, wat ons betreft het toppunt van strak en modern! Of wat dacht u van een bourgondische woonboerderij waarbij de schuifdeur in een vintage rails wordt gehangen, waarbij de rollers en de rails met een grove uitstraling een bijzondere bijdrage leveren aan het interieur. 


Ook voor onze schuifdeuren geldt, niets is onmogelijk voor JVR Design. Dankzij onze handgemaakte individuele uitvoering kunnen wij uw inspiratie en wensen realiseren. Maar het belangrijkste wat u moet onthouden: beperkt in de ruimte of wilt u geen ruimte verliezen aan een openstaande deur, kies voor onze schuif optie!

Schuifdeuren

WhatsApp Image 2019-12-20 at 12.56.16.jp