Door het gebruik van een stalen schuifdeur met glas maak je de ruimte optisch groter. Ook creëer je een afscheiding, maar toch eenheid tussen verschillende ruimtes. In tegenstelling tot een draaideur neemt een schuif minder ruimte in beslag. Een ander voordeel van een stalen schuifdeur is dat deze goed isoleert. Dit komt doordat de deur bijna naadloos aansluit op de muur en er daardoor weinig warmteverlies optreedt. Hierdoor blijft het binnenklimaat op een prettige temperatuur en bespaar je op je energiekosten. Ook zijn de schuifdeuren voorzien van softclose waardoor je er ‘s ochtends vroeg niemand mee wakker maakt!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?
Maak een afspraak in onze showroom

Een schuifdeur is ideaal als afscheiding in je interieur

Hoe wordt een schuifdeur geplaatst?

Allereerst is het van belang om de juiste rails te kiezen. Er zijn verschillende soorten rails verkrijgbaar, zoals plafondrails, wandrails en vloerrails. Afhankelijk van de situatie en de gewenste uitstraling van de deur kan er gekozen worden voor een bepaald type rails. De rails van een stalen schuifdeur wordt niet in de vloer bevestigd, waardoor het een geschikte oplossing kan zijn als je woning of gebouw vloerverwarming heeft.

Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden van stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren zijn er in veel verschillende maten, vormen en andere opties en kunnen geheel naar wens gemaakt worden. Bij JVR Design maken we je stalen deur helemaal op maat en in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we je volledig ontzorgen. Maak een afspraak in onze showroom voor een geheel vrijblijvend interieuradvies.

Jouw wens wordt realiteit Sluiten

Maak een afspraak in onze showroom
en laat je inspireren voor alle mogelijkheden

Maak je afspraak