Wij helpen u graag bij het verkrijgen van uw droominterieur door een prachtige eye-catcher te maken voor in uw huis, kantoorruimte of horecazaak. Geheel op maat en naar uw wens maken wij uw deuren. Iedere opdracht is uniek. Uw deuren worden met de hand vervaardigd in onze werkplaats.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?
Maak een afspraak in onze showroom

Met een stalen deur op maat wordt je interieur wens werkelijkheid!

Laat u verwonderen door de vele mogelijkheden van uw stalen deuren. Of u nu kiest voor rechte vlakken of mooie ronde vormen, minimalistisch of opvallend, samen met ons vakmanschap en uw wensen maken we uw interieur uniek. We adviseren je over alle mogelijkheden voor jouw stalen deuren zodat het perfect past bij de rest van het interieur! Bovendien is een op maat gemaakte stalen deur van hoge kwaliteit en gaat het jarenlang mee.

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw op maat gemaakte deur bij JVR Design

modellen en mogelijkheden, van klassiek tot modern, maar altijd met een strakke look. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende soorten glas en afwerkingen, waardoor de deur volledig naar jouw wens wordt gemaakt. Bij JVR Design staat maatwerk en vakmanschap hoog in het vaandel, waardoor je verzekerd bent van een unieke deur die perfect past bij jouw interieur. Kortom, met een op maat gemaakte stalen deur van JVR Design kun je jouw interieur een unieke uitstraling geven. De deuren zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ga op zoek naar de perfecte stalen deur voor jouw interieur en ontdek alle mogelijkheden bij JVR Design!

Jouw wens wordt realiteit Sluiten

Maak een afspraak in onze showroom
en laat je inspireren voor alle mogelijkheden

Maak je afspraak