top of page

Trappen & accessoires

Een trapleuning heeft natuurlijk voornamelijk een praktische en veilige insteek, maar we leven in een tijd waarbij deze insteek maar al te graag gecombineerd wil worden met een echte eye catcher insteek. Negen van de tien keer bevindt de trapleuning zich in een ruimte waar vaak gebruik van gemaakt wordt, zoals een hal of een trap in de woonkamer. Wat ons betreft speelt de trapleuning dus absoluut een belangrijke rol binnen het interieur.

Het aanbod hierin is erg breed maar onze focus ligt natuurlijk bij de stalen leuningen. Dit staal combineren wij geregeld met andere materialen, denkende aan eikenhout of glas. Ook in dat geval verzorgd JVR Design de overige materialen en de afwerking hiervan om tot een perfect eind product te komen.

Heeft u ergens inspiratie opgedaan? Feel free to share zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. Een aantal factoren spelen hier een rol in zoals de indeling van de wand en het verloop van de trap. Wij zorgen voor een veilige route tussen verdiepingen, met als extra een bijzonder mooie afwerking gebaseerd op uw wensen. Bovendien kunnen we de stalen trappen ook ontwikkelen, houdt hierbij wel rekening met een langere levertijd dan ons gemiddelde.

WhatsApp Image 2019-12-20 at 12.56.122.j
bottom of page