Vaste elementen

Vaste elementen worden met verschillende en gevarieerde doelstellingen geplaatst. Om bijvoorbeeld niks te hoeven missen van een leefruimte terwijl u zich bevindt in een andere ruimte is een vast element een mooie manier om dat stukje interieurbeleving niet te hoeven missen. 

 

Over het algemeen gaat men er van uit dat deze elementen te vergelijken zijn met kozijnen maar vaste elementen passen we ook maar al te graag toe ter aanvulling op een stalen deur. Naast dat een losse draai of taatsdeur voor een echte eye catcher in het interieur kan zorgen, kan een aansluitend vast element net dat stukje extra toevoegen. Dankzij deze extra raampartijen naast een deur kan er extra licht doorgelaten worden waardoor er een erg ruimtelijk aanzicht ontstaat.

De elementen zijn te realiseren met een doorlopende glaspartij maar ook een vakverdeling met stalen profielen zorgen voor een bijzondere uitstraling, denk hierbij bijvoorbeeld aan een glazen wand onderbroken door stalen profielen waardoor er twaalf glasvlakken ontstaan.

Bent u opzoek naar een bijzondere schakel tussen ruimtes of een extra lichtbron in uw interieur? Voelt u zich dan vooral niet geremd om uw ideeen of wensen met ons te delen en u zult zich al snel realiseren dat vrijwel alles mogelijk is.
 

P0B1754-keuken-683x1024.jpg
  • Instagram - White Circle
  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean

© 2020 website created by Claire van Melis - Creative marketing manager JVR Design