top of page

Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Heeft u interesse in onze handgemaakte producten? Bent u aan het bouwen of heeft u bouwplannen en onze stalen elementen kunnen hier een mooie bijdrage aan leveren? Of heeft u gewoon even behoefte om in contact te komen over de mogelijkheden neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij houden van ons vak en bieden u dan ook met plezier de persoonlijke aandacht die u verdient.

info@jvr-design.nl         06-10794509

                                       049-2837242

Beekerheide 10            Beek en Donk

 
 
 

Kom gerust eens langs!

MAANDAG T/M VRIJDAG 8:30 - 16:00
Bent u er zelf ook nog niet helemaal uit wat passend en haalbaar is? Benieuwd naar onze werkwijze en uitstraling van onze stalen producten? Of gewoon interesse om eens kennis te maken? U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden, maar om u de volledige aandacht te kunnen geven raden wij aan om vooraf een afspraak te maken. Tevens voorkomt u daarmee dat u voor een gesloten deur staat als ons complete team op pad is.

Beekerheide 10    5741 HC   Beek en Donk

 

Stuur ons een mail

Neem via onderstaande button eenvoudig contact met ons op via de mail. Mocht u bijvoorbeeld bouwplannen/tekeningen in bezit hebben dan kunt u deze als bijlage bijvoegen.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. formulier. U kunt de aanwezige informatie vermelden in het berichten vak. Of mail met eventuele bijlagen naar info@jvr-design.nl

 

Op dit moment heeft JVR Design een aantal factoren die invloed hebben op de reactietijd. Zowel een verhuizing als een nieuwe collega op kantoor kunnen zorgen voor enige vertraging. Uiteraard doen wij onze uiterste best om u zo snel mogelijk te voorzien van ons aanbod!

Bedankt voor de inzending!

JVR DESIGN  -   EXTRA INFORMATIE

Als u bij ons een offerte aanvraagt bieden wij u in de eerste instantie altijd de exclusieve handgemaakte uitvoering aan. Natuurlijk zijn er naast deze hoogst haalbare afwerking nog vele andere mogelijkheden om een passend product aan u aan te kunnen bieden. Voelt u zich daarom vrij om wensen en mogelijkheden duidelijk aan ons te vermelden en wij zorgen er dan graag voor dat u gebruik kunt maken van onze diensten.

- Team JVR Design -


 JVR Design's     |   Algemene voorwaarden    Klik hier

bottom of page