Contact

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

info@jvr-design.nl         0492-837242

Vlierdensedijk 14          Helmond

Heeft u interesse in onze handgemaakte producten? Bent u aan het bouwen of heeft u bouwplannen en onze stalen elementen kunnen hier een mooie bijdrage aan leveren? Of heeft u gewoon even behoefte om in contact te komen over de mogelijkheden neem dan gerust vrijblijvend contact op. Wij houden van ons vak en bieden u dan ook met plezier de persoonlijke aandacht die u verdient.

Zijn we op de zaak niet bereikbaar en heeft u een dringende vraag? Bel Claire 06 10794509

Kom gerust eens langs!

MAANDAG T/M VRIJDAG 8:30 - 16:00
Bent u er zelf ook nog niet helemaal uit wat passend en haalbaar is? Benieuwd naar onze werkwijze en uitstraling van onze stalen producten? Of gewoon interesse om eens kennis te maken? U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden, maar om u de volledige aandacht te kunnen geven raden wij aan om vooraf een afspraak te maken. Tevens voorkomt u daarmee dat u voor een gesloten deur staat als ons complete team op pad is.

Vlierdensedijk 14    5705CK     Helmond

Offerte aanvragen

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen middels onderstaande button, rechtstreeks via de mail of via het contactformulier. U kunt over het algemeen de offerte binnen 3 werkdagen verwachten.

Contact formulier

Vul uw gegevens in in ons contactformulier en wij nemen spoedig contact op.

JVR DESIGN  -   EXTRA INFORMATIE

Als u bij ons een offerte aanvraagt bieden wij u in de eerste instantie altijd de exclusieve handgemaakte uitvoering aan. Natuurlijk zijn er naast deze hoogst haalbare afwerking nog vele andere mogelijkheden om een passend product aan u aan te kunnen bieden. Voelt u zich daarom vrij om wensen en mogelijkheden duidelijk aan ons te vermelden en wij zorgen er dan graag voor dat u gebruik kunt maken van onze diensten.

- Team JVR Design -


 JVR Design's     |   Algemene voorwaarden    Klik hier

  • Instagram - White Circle
  • Facebook Clean
  • LinkedIn Clean

© 2019 website created by Claire van Melis - Creative marketing manager JVR Design