Stalen pui

Creëer een chique aanzicht met een stalen pui

Een stalen pui is niet alleen sterk en duurzaam, maar kan ook een echte eyecatcher zijn voor zowel binnen als buiten. Met stalen profielen kun je namelijk eindeloos variëren in design, afwerking en kleur. Of je nu op zoek bent naar een moderne uitstraling of juist een klassiekere look, een stalen pui biedt alle mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw project?
Maak een afspraak in onze showroom

Alle mogelijkheden van een stalen pui

Een stalen pui kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan het als gevelconstructie dienen in een woning of bedrijfspand, maar ook als afscheiding tussen twee ruimtes binnen een gebouw. En wat dacht je van een stalen taatsdeur als eyecatcher in je interieur? Door te spelen met de afmetingen en indeling van de stalen profielen kun je bovendien een uniek ontwerp creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en stijl.

JVR Design maakt jouw stalen pui helemaal op maat en naar eigen wens

Bij JVR Design begrijpen we als geen ander dat een stalen pui meer is dan alleen een constructie. Het is een statement en een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje van een gebouw of woning. Daarom maken wij stalen puien altijd helemaal op maat en volledig naar wens. Samen kijken we naar de mogelijkheden en ontwerpen we een stalen pui die perfect aansluit bij jouw stijl en behoeften. Van het eerste ontwerp tot aan de installatie: wij zorgen dat jouw stalen pui een eyecatcher wordt waar je jarenlang van kunt genie

Jouw wens wordt realiteit Sluiten

Maak een afspraak in onze showroom
en laat je inspireren voor alle mogelijkheden

Maak je afspraak